Smo majhno družinsko podjetje, ki se ukvarjamo z izdelavo 100% naravnih kozmetičnih izdelkov.

Zakaj smo posebni in kako se razlikujemo od drugih?

Naši izdelki so nastali zaradi potreb v naši družini. Najprej žena, nato pa še hčerka, sta se vsak dan z raznimi kremami bolj ali manj uspešno borili proti raznim oblikam atopijskega dermatitisa – razpokane roke, ekcemi,…

Izdelati smo želeli najboljše darilo za svoje telo.

Tako so naravna mila  pri nas začela nastajati pred slabim desetletjem. Do danes smo jih izpopolnili do te mere, da se z raznimi oblikami atopijskega dermatitisa «borimo« z našimi domačimi, ročno izdelanimi 100% naravnimi mili z vrvico, ki jih uporabljamo tudi za telo in lase.

Za mili so nastali še balzami za ustnice in kremni dezodoranti. Trenutno v naši ponudbi najdete osem naravnih mil, dva naravna balzama za ustnice in dva naravna dezodoranta. To pa še zdaleč ni konec naše zgodbe. Naša želja je z naravnimi izdelki zamenjati vse komercialne izdelke za nego v naši kopalnici, nato pa te naravne izdelke ponuditi še ostalim. Moto in vizija našega podjetja je : zame, zate, zavse – zase želimo najboljše in zato v izdelkih uporabljamo kvalitetne naravne sestavine in iz tega nastanejo kvalitetni naravni izdelki, ki jih ponujamo tudi vsem vam (konkretni stranki), vsakemu posebej in vsem skupaj.

Kot so naši izdelki nastali iz potreb v naši družini, tako je naše ime nastalo iz začetnic imen članov naše družine. Mi smo: Zarja, Valerija, Svit in Edi, štiri peresna deteljica.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino