Skrb za kakovost je en naših glavnih ciljev saj vemo da vam lahko zagotavljamo le najboljše kar ponuja narava s skrbnim pregledom vsake sestavine. Le kakovost vsake posamezne sestavine lahko zagotovi kakovost končnega izdelka. Zato pri zavse.eu skrbno pregledamo vsako sestavino, ko pride v skladišče ter preden se uporabi v izdelku. Na koncu seveda preverimo še kakovost samega končnega izdelka v vsaki seriji.

Več o naravnih sestavinah ki jih uporabljamo si lahko preberete na strani Naravne sestavine v izdelkih zavse.eu

Ugotavljanje in preverjanje kakovosti je stalen proces in predstavlja najpomembnejši del procesov izdelave izdelka.

Skrbno sledimo vsem postopkom, na koncu pregledamo še končni izdelek in s tem poskrbimo da dobite izdelek, ki ga vi in vaša koža zaslužita.

Da bi še lažje poskrbeli za varnost uporabnikov in zagotovili ustreznost vsem priporočilom pri uporabi izdelkov iz industrijske konoplje smo se odločili za sodelovanje z inštitutom ICANNA. Več o našem sodelovanju si lahko preberete TUKAJ.

Skrb

Naši izdelki so začeli nastajati zaradi potreb v družini, zato dobro razumemo in se zavedamo kako naporne in nadležne so lahko težave s kožo. Če bomo z vašo pomočjo in našimi izdelki še komu naredili težave s kožo znosnejše, je naš namen dosežen.

Z uporabo naravnih mil poskrbimo tudi za:

NARAVO – minimalen vpliv na okolje zaradi uporabe naravnih maščob in sestavin

LJUDI – zmanjšan vnos toksinov v telo, ker jih naša mila ne vsebujejo

in ŽIVALI – ne izvajamo nobenih testov na živalih in za izdelavo mil  ne uporabljamo živalskih maščob.

Ročno izdelano

Vsi naši izdelki so ročno izdelani v Sloveniji.

Ker so naši izdelki izdelani ročno in v majhnih serijah, so vsi unikatni. Zaradi tega lahko prihaja do odstopanj v teži, barvi, vzorcih in obliki izdelkov.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino