Ker so nas prepričali učinki proizvodov iz industrijske konoplje, smo se odločili da jih vključimo v naše izdelke. Tako lahko v naših izdelkih najdete olje konopljinih semen in posušene liste industrijske konoplje.

Trenutno so na voljo tri mila (MOČ KONOPLJE, SIJOČI OGNJIČ in VESELI DIMNIKARČEK) ter dva balzama za ustnice (MOČ KONOPLJE in KONOPLJA GROZDJE) ki vsebujejo proizvode iz industrijske konoplje

Da bi lažje poskrbeli za varnost uporabnikov in zagotovili ustreznost vsem priporočilom smo se odločili za sodelovanje z inštitutom ICANNA.

ICANNA – Mednarodni inštitut za kanabinoide je neprofitna in nevladna institucija, ki je plod sodelovanja  partnerjev iz Slovenije, Nemčije in Avstrije. Kot interdisciplinarna organizacija združuje številne strokovnjake, raziskovalce in znanstvenike iz različnih držav.

Namen Inštituta je čezmejno delovanje na področju kanabinoidov. Inštitut dosega svoj namen z izvajanjem raziskovanja, razvoja, analiziranja, izobraževanja, usposabljanja, svetovanja, spremljanja, objavljanja, osveščanja, podajo strokovnih mnenj oziroma stališč ipd.

Poslanstvo inštituta je združiti strokovnjake z različnih področij ter s tem omogočiti celostno obravnavo tematike, hkrati pa ponuditi nevtralni in neodvisni prostor za odprto diskusijo o kanabinoidih ter omogočiti dostop do preverjenih, utemeljenih in znanstvenih informacij o rastlini, njenih učinkovinah in potencialih.

0
    0
    Košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino